hoe krijg je volgers op vinted
Deze website kan gelieerde links van het Amazon Affiliate-programma of andere gelieerde programma's bevatten.

Hoe krijg ik volgers op Vinted - Is het goed? [5 TIPS]

Wil je volgers krijgen op Vinted? Ontdek hoe je dit kunt doen en hoe andere gebruikers die op Vinted verkopen het al doen om volgers te krijgen.

Auteur van het artikel: Olalla Mellado Editor en manager van trending digitale content.

Als je begint met verkopen op Vinted of al een tijdje met je gebruiker verkoopt en je wilt meer volgers op Vinted krijgen , dan zal dit artikel alle twijfels die je hierover hebt wegnemen onderwerp.

Hoe krijg je volgers op Vinted ?

Volgers krijgen in Vinted is een trend die niet in de mode is geraakt, of waar tot een paar maanden geleden nog niemand over sprak, en dat is de APP voor de verkoop van gebruikte kleding onder particulieren Vinted, elke dag rijpt meer en begint meer bekendheid te krijgen.

Gebruikers beginnen geïnteresseerd te raken in meer volgers en beginnen zich af te vragen hoe ze het aantal volgers dat in hun kasten verschijnt kunnen vergroten.

Waar zijn Vinted-volgers voor?

Door volgers in Vinted te hebben, kunnen toekomstige klanten onze garderobe met professionelere ogen bekijken en vertrouwen om bij ons te kopen: daarom zullen we onze verkoop stimuleren.

Het is elke dag belangrijker om volgers in Vinted te krijgen, aangezien Vinted-klanten steeds veeleisender worden en meer van de verkopers vragen.

Dit komt omdat de populariteit van de APP heeft geleid tot infiltratie van verkopers die vals spelen of liegen en daarom zijn klanten nu veeleisender naar informatie over verkopers.

Als we volgers hebben op Vinted kunnen we wat meer verkopen verdienen, aangezien er gebruikers zijn die ons volgen en hun aankopen kunnen herhalen of hun eerste aankoop kunnen doen.

Is het echt nodig om volgers op Vinted te krijgen om te verkopen?

Het is niet nodig om volgers op Vinted te krijgen om te kunnen verkopen of een aanzienlijk aantal verkopen te hebben.

Gewoon, als je volgers in Vinted hebt, zullen gebruikers meer vertrouwen hebben in het kopen van ons , maar gebruikers kunnen bij jou kopen zonder dat je volgers hebt, gewoon met goed onderhouden foto's en een profielafbeelding en beschrijving waarin je lijkt een echte en verantwoordelijke persoon te zijn, naast dat je communiceert door op een zorgvuldige en vriendelijke manier met hen te chatten.

Dus als het niet nodig is om volgers op Vinted te hebben, waarom denkt iedereen dan hoe ze volgers op Vinted kunnen krijgen ? Het antwoord is heel simpel: sociaal netwerken en in het bijzonder Instagram, heeft ons het idee gegeven dat als we geen volgers hebben, we niet populair kunnen zijn of geld kunnen verdienen, maar dit is niet het geval.

Op Instagram of andere sociale netwerken hebben we volgers nodig omdat deze sociale netwerken ons kosten in rekening brengen voor het blootstellen aan mensen, terwijl Vinted geld verdient met onze verkoop of met het promoten van ons, niet omdat we meer hebben of minder volgers, dit zijn niet de zaken van Vinted.

Je moet weten dat ... het niet nodig is om volgers op Vinted te hebben om te verkopen. Volgers kunnen uw aantal verkopen verhogen omdat ze meldingen ontvangen dat u nieuwe producten uploadt, maar het aantal volgers kunstmatig vergroten en willen dat ze u volgen, omdat toekomstige klanten hierdoor alleen maar kunnen denken dat u een betrouwbare verkoper bent, maar uw verkoop zal de meer volgers heb je of niet in precies dezelfde verhouding, omdat er mensen zullen zijn die je zullen volgen om te volgen, en de meerderheid van je klanten zal afkomstig zijn van de bezoekers van de APP en niet van je volgers.

Tips om volgers op Vinted te krijgen

Dat gezegd hebbende, we moeten echte volgers krijgen die onze producten willen kopen, en je kunt ook andere volgers krijgen als je wilt "ophopen" en als een serieuzere verkoper wilt overkomen.

Als je je echter concentreert op volgers krijgen op Vinted , vinden ze je garderobe leuker.

Deze tips helpen je volgers op Vinted te krijgen :

 1. Moedig uw kopers aan om u te volgen

  Je moet mensen die je al hebben gekocht aanmoedigen om je te volgen. Doe dit goed wanneer ze hun bestelling hebben ontvangen en tevreden zijn, om ze niet te overweldigen.

  Je kunt ze iets vertellen als: "Als je wilt, volgen we elkaar en dus als ik meer dingen upload zoals degene die je hebt gekocht, ontvang je een bericht en zie je het."

  Een heel normale kleine zin, om niet de indruk te wekken dat we lukraak verkopen.

 2. Word lid van groepen, volg door te volgen

  Op Facebook zijn er Vinted-groepen waar gebruikers WhatsApp-groepen hebben aangemaakt waar de verkoopsters zitten die "volg kast" en "Likes to products" willen ruilen.

  De volgers die met deze middelen worden gewonnen, vallen in de categorie volgers om een ​​groot verschil te maken, aangezien ze niet van ons gaan kopen. Normaal gesproken kopen de meeste Vinted-verkopers niet of heel weinig omdat ze geld willen verdienen.

 3. Met je sociale netwerken

  Om echte kopers aan te trekken, als je open sociale netwerken zoals Facebook of Twitter hebt die specifiek zijn voor je Vinted-garderobe, kun je altijd voorstellen dat ze je volgen via je publicaties of via gebruikers die geïnteresseerd zijn via chat.

 4. In productbeschrijvingen

  Als een gebruiker echt iets van je wil kopen, zal hij de beschrijving van je producten lezen omdat hij de echte details van het artikel wil weten.

  Vergeet daarom niet in de beschrijving van uw artikelen te schrijven dat ze u volgen, omdat u veel meer vergelijkbare artikelen uploadt die u zeker zullen interesseren.

Vond u het artikel nuttig? Ik hoop dat dit echte inzicht in Vinted je helpt om het probleem van volgers te zien als iets dat gemakkelijker te begrijpen is.

Vergeet niet de rest van de blogartikelen over Vinted te bezoeken, die ook erg interessant zijn!

Auteur van het artikel

Ik ben Olalla Mellado, maker van Perlaica.com uit Spanje. Specialist in trendinhoud. Redacteur, manager en schrijver van actuele inhoud die tegenwoordig nuttig is voor vrouwen en mannen.