change blog language
shein poang

Få poäng i SHEIN Hur görs det? SHEIN-punkttyper

Tjäna poäng i SHEIN! Ta reda på hur du tjänar poäng för att köpa kläder och accessoarer i SHEINs modebutik.

Författare till artikeln: Olalla Mellado Redaktör och chef för trendigt digitalt innehåll.

SHEIN är definitivt en av de billigaste klädbutikerna online, och även om det finns andra klädbutiker har SHEIN några fördelar när det gäller att köpa som andra butiker inte har.

SHEIN är en klädaffär i Kina som erbjuder dam-, herr-, pojke-, tjej-, hem-, accessoarer, skönhetsprodukter och till och med kläder i plusstorlek. Det stora utbudet, låga priser och möjligheten till internationell frakt gör det till en av de mest populära modebutikerna.

Det som får SHEIN att utmärka sig och vara intressant för kunderna är dock SHEINs försäljning, kuponger och lojalitetsprogram. I det här inlägget hittar du allt om SHEIN lojalitetsprogram, målet för lojalitetsprogrammet och hur man tjänar poäng.

Vad är SHEIN-poäng för?

SHEIN-poäng används för att få rabatter och köpa saker till ett lägre pris när köpet görs.

100 poäng är lika med 1 US dollar (USD). Amerikanska dollar i andra valutor är vanligtvis av mycket lägre värde. Därför, om du vill få en bra rabatt på dina inköp, måste du samla in många poäng.

Du kan se hur många poäng du kan byta för dina inköp i avsnittet "Mina poäng" på din SHEIN-användarpanel.

Poäng kan endast användas för att betala upp till 70% av ditt köp. När poäng går ut kommer de gradvis att tas bort från ditt konto.

Om du returnerar en beställning returneras dina poäng till ditt konto och du kan när som helst lösa in dem om du vill.

Så här får du SHEIN-poäng

Sätten att tjäna SHEIN-poäng i appen eller på nätet för att köpa kläder på SHEIN är följande:

Verifiera din e-postadress

Du måste bara registrera dig på webbplatsen och kontrollera din e-postadress för att få 100 gratis krediter, giltiga i fyra månader. Tack vare e-postverifiering får du dessutom en rabatt på 3 euro vid din första beställning på 29 euro eller mer.

Shopping i SHEIN-butiken

När du handlar på SHEIN tjänar du 1 poäng för varje dollar du spenderar. Du måste dock bekräfta mottagandet av din beställning i avsnittet "Mina beställningar" för att få poäng.

Meddelande om SHEIN-produkter

Du kan också tjäna poäng genom att skicka kommentarer till de produkter du köper. Du kan tjäna 10 poäng för att skicka en recension, 20 poäng för en fotorecension och ytterligare 5 poäng för att utvärdera produktens storlek. För att se detaljerna i din beställning, klicka på Detaljer och sedan på "Lägg upp en recension" för att kommentera den produkt du vill ha. Vänta på att din åsikt ska verifieras för att tjäna poäng.

Ladda ner SHEIN-appen

Ladda ner SHEIN-appen, ange med ditt användarnamn och lösenord så tjänar du poäng omedelbart, 1 poäng för att ange SHEIN-appen.

Se applikationen dagligen

Du kan också tjäna poäng med SHEIN-appen. Det är enkelt, du behöver bara gå till punktavsnittet i SHEIN APP varje dag och klicka på var och en av de små cirklarna som motsvarar den dagen för att tjäna olika poäng, som visas i bilden. Du kan också aktivera påminnelser för att få dagliga aviseringar på din telefon så att du inte glömmer att kontrollera dem.

Delta i en look-tävling

Om du skapar en look på din mobil eller dator som ser ut som ett collage av kläder och accessoarer, tjänar du poäng och väljs av SHEINs redaktion.

Delta i SHEIN direktvideor

Du kan tjäna poäng på SHEIN Live Videos. Dessa shower äger rum på onsdagar och du kan tjäna poäng genom att dela ditt utseende live eller genom att klicka på skattkistan som visas under showen.

Dela dina kläder

En av tävlingarna som SHEIN erbjuder är en stylingtävling där du tjänar fem poäng för varje utseende som matchar SHEIN-kläder.

Det här är sätten att tjäna SHEIN-poäng, det är väldigt enkelt, du måste bara göra en liten gest varje dag för att få rabatt på de tillgängliga kläderbjudandena och få ditt köp för mycket lite pengar.